fbpx
Valikko Sulje

Kuorittu hampunsiemen, luomu, 250g

6,50 

Tämä suosituin hampputuote on maultaan pehmeän pähkinäinen ja on erittäin ravintorikas ja vatsaystävällinen, sekä on helposti sulavassa muodossa. Lähes täydellisen ruoka-ainesisällön sisältävä hampunsiemen ei turhaan ansaitse superfood-titteliä. Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde, sisältäen kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa.

Varastossa

Tämä suosituin hampputuote on maultaan pehmeän pähkinäinen ja on erittäin ravintorikas ja vatsaystävällinen, sekä on helposti sulavassa muodossa.

Lähes täydellisen ruoka-ainesisällön sisältävä hampunsiemen ei turhaan ansaitse superfood-titteliä. Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde, sisältäen kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Lisäksi hampun sisältämät omega-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3). Hampunsiemen on myös yksi harvoista siemenistä jossa on ihmiskeholle erittäin arvokasta gammalinoleenihappoa (GLA) 4% sekä stearidonihappoa (SDA) 2%.

Kuinka käyttää: Napostele sellaisenaan, lisää salaattiin, puuroon, jogurttiin, mysliin, smoothieen, käytä leivonnassa, ruuanlaitossa jne.

 

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100g:

Energia / Energi: 598 kcal /2476 KJ

rasva / fett: 51,7 g

josta tyydyttynyttä / varav mättade: 4,4 g

kertatyydyttymättömät /enkelomättade: 4,7 g

monityydyyttymättömät / fleromättade: 40,2 g

hiilihydraatit / kolhydrater: 0,2 g

josta sokereita / varav sockerarter: 1,83 g

ravintokuitu / kostfiber: 4,9 g

proteiini / protein: 30,6 g

suola / salt: 0,01 g

E-Vitamiini / E-Vitamin: 41,4 mg