fbpx
Valikko Sulje

Rooibos tee, luomu, 20 pussia

2,60 

Etelä-Afrikassa kasvavan Rooibos-pensaan lehdistä valmistettu luonnostaan kofeiiniton tee on erinomainen vaihtoehto mustalle teelle. Paketissa 20 teepussia, yhteensä 45g.

Haudutus: laita teepussi mukiin ja kaada päälle kiehuva vesi. Hauduta 2-5 minuuttia.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Etelä-Afrikassa kasvavan Rooibos-pensaan lehdistä valmistettu luonnostaan kofeiiniton tee on erinomainen vaihtoehto mustalle teelle. Paketissa 20 teepussia, yhteensä 45g.

Haudutus: laita teepussi mukiin ja kaada päälle kiehuva vesi. Hauduta 2-5 minuuttia.

Clipper on teetalo, joka valmistaa ja pakkaa tuotteet omassa tehtaassaan maaseudulla sijaitsevassa kauniissa Dorsetin Beaminsterin kylässä, eteläisessä Englannissa. Clipper ei siis valmistuta tuotteitaan muualla, vaan hankkii ja valikoi maailmalta parhaimmat raaka-aineet itse. Clipper ei myöskään käytä keinotekoisia valmistusaineita.

Jo vuodesta 1984 perustamisesta asti Clipperin periaatteisiin kuului eettisyys ja paras maku, johon on pyritty perustajien Mike ja Lorraine Brehmen master teataster-tittelin suomalla arvolla. Vuonna 2013 Clipper-teet saivat yli 40 palkintoa eri kilpailuissa. Clipper aloittaa tuotekehityksensä aina löytämällä sen parhaan maun ja laadun mahdollisimman eettisesti.

Pakkauskoko: 20 pussia / 45g
Ainesosat: Luomuviljelty rooibos
Alkuperämaa: Etelä-Afrikka. Pakattu Iso-Britanniassa
Tuotetyyppi: Pussiteet, Rooibos