fbpx
Valikko Sulje

Tarinamme

Puhtipussi on vuonna 2019 perustettu uudenlainen verkkokauppa. Olemme uusi ja pieni toimija, mutta sitäkin enemmän meissä on puhtia, jonka voimalla kamppailemme suurten kauppajättien hallitsemilla markkinoilla. Toimimme toisin kuin yksikään muu kauppa maailmassa. Toimintamme keskiössä on asiakkaan hyvinvointi – kaikki tuotteemme tekevät sinulle hyvää. Emme myy tuotteita, joiden käytölle ei ole perusteita. Siis esimerkiksi tuotteita, joiden väitetään tekevän jotain mitä ne eivät todellisuudessa tee. Esimerkiksi monia lisäravinteita markkinoidaan lähinnä keksittyjen vaikutusten avulla. Sen sijaan, että ryöstäisimme rahasi tuotteilla, joilla ei ole mitään vaikutusta, kerromme mitkä tuotteet ovat oikeasti hyödyllisiä, mikäli haluat elää terveellisesti. Seuraamalla meitä somessa kuulet ajatuksiamme lisää. 

Uskomme palvelun ja vilpittömän auttamisen halun sekä kilpailukykyisen hinnoittelun vievän meitä eteenpäin. Hintamme ovat muuten Suomen edullisimmat ja postikulut kaupan päälle kun tilaat yli 50 eurolla. Uutena toimijana tarvitsemme tukeasi toimintamme edistämiseen. Kaikenlainen palaute, niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita. Yhteyttä voit ottaa yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse sekä sosiaalisen median välityksellä.

kaakao

Puhtipussi syntyi kiinnostuksesta terveelliseen elämään ja halusta tarjota puhtaita tuotteita, joissa ei ole käytetty esimerkiksi makeutusaineita kuten aspartaamia tai sukraloosia. Emme löytäneet kauppaa, josta löytäisi helpolla tarpeelliset tuotteet. Joissain kaupoissa tuotevalikoima on niin laaja, että erilaisia tuotteita on hyllymetreittäin tai sivukaupalla, jolloin tarpeellisten tuotteiden löytäminen on varsin hankalaa. Toisissa kaupoissa taas kaikkia tarpeellisia tai terveellisiä tuotteita ei ole saatavilla. Pyrimme etsimään parhaat ja ennen kaikkea tarpeelliset tuotteet, jotka edesauttavat terveellistä elämää. Emme myy kaikkia mahdollisia jauheita ja rohtoja vaan keskitymme niihin olennaisimpiin. Suurintaosaa tuotteistamme ei varmastikaan löydy keskivertoihmisen keittiönkaapeista tällä hetkellä, mutta suosittelemme tutustumaan valikoimiimme avarin mielin. Saatat löytää tuotteita, joihin rakastut kun tutustut! Kasvatamme tuotevalikoimaamme sitä mukaa kun löydämme kriteerit täyttäviä tuotteita. Kuulemme myös mielellämme mitä tuotteita sinä haluaisit valikoimaamme.

Somekanavat

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa. Esittelemme siellä tuotteitamme ja jaamme paljon hyödyllistä tietoa terveelliseen ravintoon ja ylipäänsä terveelliseen elämään liittyen.